Over ons

Een geval apart 

Miele Center Artur is tot nu het enige Miele Center dat zijn basis vind in de keukensector. Door de jarenlange ervaring in deze branche kunnen we u als geen ander helpen met de juiste keuze te maken voor uw keukentoestellen. We volgen de nieuwigheden op de voet om u het beste advies te kunnen geven. Toestellen die u het leven makkelijker maken. Daar gaan we samen voor.

Uniek in Limburg

Het enige adres in Limburg met het volledige Miele assortiment.

Dus niet alleen het standaard aanbod, wat je vaak aantreft in de meeste winkels en online shops. Bij ons kun je kiezen uit alle producten uit de Miele pureline, vitroline, artline en de professional line. Pas op, want kiezen wordt er niet gemakkelijker op. Ons team staat daarom altijd voor je klaar met een luisterend oor en correct advies.

Onze waarden

Degelijke know-how en service
We nemen iedere uitdaging aan ! Onze eigen monteurs en zorgen voor een vakkundige levering en plaatsing. Uw wasmachine en/of droogkast op hoogte? We zorgen hier graag voor !

De belofte van ons merk: Immer Besser

Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor Miele. Sinds de oprichting in 1899 belooft Miele al om “Immer Besser” te worden. Daarmee bedoelen we: we doen er alles aan om “Immer Besser” te zijn dan anderen en onszelf continu te verbeteren. Voor onze klanten betekent het dat ze zeker weten met Miele een juiste keuze te hebben gemaakt, waarschijnlijk een keuze voor het leven.

Beleef onze showroom

Onze geschiedenis

2023

We vieren 10 jaar
Artur Interieur!

2022

Kookdemo’s kunnen vanaf nu aangeboden worden.

2021

Verhuis naar Zonhoven & opening Miele Center Artur.

2020

Start duurzaame showroom Heuveneindeweg 103a Zonhoven.

2019

Overname door Peter Bosmans & Ben Van Orshaegen

2019

Beslissing om van Houthalen(industrie) naar Zonhoven te verhuizen.

2013

Oprichting Artur Interieur.

1899

Carl Miele en Reinhard Zinkann tekenen in juni 1899 het contract voor het maken van een fabriek voor roomscheiders.